NU är det dags... Live, Love & Believe in Yourself! #nouwseptemberchallenge

Ja varför inte #NouwSeptemberChallenge är en rolig idé!

Klicka på bilden här under så kommer du till nouw #NouwSeptemberChallenge

Hej du? Hur mår du?

Här hos mig är det tre led ord. Lära, ge, tro.

Alla kan, tar bara olika lång tid att lära och utföra.

Lära är grunden till allt vi förstår
Ge är det vi får goda känslor av.
Tro på oss själva är det som får oss att må bra.

Jag heter ZitaZoo jobbar som Influenser, utbildar människor i kommunikation, jag förläser, är en content creator och jag är personlig coach.

Jag är en internetmamma, varför jo det kommer jag att berätta längre fram (om du inte orkar se tillbaka på tidigare inläg så får du en hint om varför)

Jag sitter i rullstol och är "way to big" men som jag brukar säja det är jag och en dag kanske jag gör något åt det. Jag gillar att skratta, göra människor glada och hjälpa när så behövs.

Att alltid vara stark har både nackdelar men också massa fördelar. Att alltid vara den som skall finnas där kan få en in i vägen. Det hände mig för ca 1 år sen.
Så här ca 1 år efter så är jag tillbaka med mycket större krafter på helt annat vis, det kommer jag skriva mycket om dom närmsta dagarna och mitt huvud tema för denna #NouwSeptemberChallenge blir Live, Love & Believe in Yourself!

Jag har dom senaste åren bara jobbat via amerikanska marknaden så det mesta jag gjort är på amerikanska. Så det blir dubbel Challenge att hitta min svenska nisch här på bloggen!

Blogga du med! Klicka på bildenså kommer du till nouws #NouwSeptemberChallenge
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer