Ölen och ser på sporten istället för dom snygga tjejerna... Idealkund... Män...

Värden är full av saker vi inte förstår. Världen är full av orättvisor. Skulle vi fastna i det så orkar vi inte ta fler steg.

Ja, jag har haft min beskärda del. Ja, det kan kännas orättvist. MEN skulle jag tänka så så skulle jag inte komma någonstans.

Därför tänker jag tvärt om. Häng med nu, kommer kanske hoppa lite i mellan saker och ting. Alla har vi val, möjligheter och känslor, eller?

Har du ett jobb som du drömde om att göra. Men så här några år in i det så blev det inte som du tänkt dig. Har du kommit så långt att du kan komma på dig att tänka, tänk om man kan bytta jobb?

Har du kommit så långt att du börjar inse att det inte blev som du tänkt dig?

Har du kommit så långt att du tänker om jag bara...

Ja vad är det där bara? Vad och hur skall du gå vidare? Stanna kvar eller börja göra förändringar? Jag menar du ser allt vad dina vänner gör på Sociala Medier. Du ser allt och tänker det där har jag gjort tänk om man bara kan få lugn och ro. Eller tvärt om tänk om jag bara kunde åka på den semestern.

Du går upp, åker till jobbet, du kämpar på jobbet med det du tror på, men det har blivit en vardag. Det eller den du ville hjälpa det känns tyngre och tyngre för varje dag. Hemma väntar din fru, dina barn och vardagen blir till en slentrian vardag där inget nytt direkt händer.

Du liksom hänger dig kvar, om jag bara... När fredagen kommer korkar du upp den där ölen eller tar det där glaset whisky, inte för att det längre är så där gott. Du vet så där som det kanske var för några år sen, när du var ute på krogen med grabbarna och prata den sporten du ni gillade, eller dom där brudarna. Du vet dom där snygga tjejerna som ingen egentligen trodde dom kunde få...

Känner du igen dig? Nu tänker du säkert vad vet den där frispråkiga kvinnan. Kvinnor bör hjälpa kvinnor. Sant så tänker många. Men inte jag.

Men vet du jag har en målgrupp som inte är som dom flesta andra kvinnor. För min målgrupp är dom som jag har mest erfarenhet av. Låt mig berätta.

Eftersom jag är av den sorten att jag aldrig berättar vad folk och "fä" heter eller hur gamla dom är om jag inte fått tillåtelse. Men vi behöver ett namn och ålder, så har jag bytt namn och satt en så där ålder på allt jag nu skriver.

Min historia handlar om en man som är låt oss säja att han är mellan ca 45-55 är gammal. Vi kallar honom Andreas han har en fru och 2 barn. Båda två har bra utbildningar och jobbar +heltid och lite till.

Andreas åker hemifrån relativt tidigt på morgonen, när han sitter i bilen, i dagens köer tänker han. Fick jag med mig träningskläderna. Han tittar bak i bilen och ser väskan och tänker, jag hinner iallafall 1 timmes träning i eftermiddag. Dagens jobb går i vanlig ordning i en fart av hinner jag verkligen med detta idag. När dagen är slut och Andreas sitter i bilen i köer igen är klockan redan 6 och han är trött. Då kommer han på träningen och inser att han missat den igen...

Känner du igen dig?

Hur vad det nu hur kan jag som snart 50 år kvinna få dig att känna igen dig. Hur kan jag förstå vad du går igenom som man i mitten av livet och hur kan jag som en frispråkig "kärring" veta att du vill mer, vill ha xxx på ett helt annat sätt än du medger, vill vara med dina polare, dricka en kall go öl och snegla på dom där snygga brudarna som kanske till och med är en "aningens yngre" än du själv. Hur kan jag känna igen mönstret och hur kan jag se exakt vad du tänker?

För att ge dig svar på detta så behöver jag berätta min historia om hur jag växte upp. Hur jag sen bara har umgåts med killar/men och hur jag strategist alltid tagit bort tjejer i mitt liv. Hur jag sen kom att inse att mitt flörtande är något jag lärde för att överleva, som jag sen gjorde till en sak och idag är det en del av mitt sätt att kommunicera. Med män. Detta kan förstås också vara förklaringen till varför jag inte klarar av tex tanterna på myndigheterna jag pratar om så ofta.

Mer om min historia kommer du kunna läsa om denna vår här på ZitaZoo.Se

Självklart kan jag många gånger tänka hur fasiken tänker män. Vad jag glömmer är att det alltid funnits män i mitt liv och det är på alla sätt och viss. På gott och ont men slut resultatet är att ovavsett det gjort ont varit roligt, snällt eller illa så har jag vuxit upp och alltid valt en värld bland män, litat bara på män och sätt bara män. Precis som män varit kär i kvinnor. Varför då? För kvinnor gjorde inte ont men det gjorde män... Ända fram till dagen jag ändra min historia. Med det sagt så hitta jag inte på en ny historia utan jag började se vad har jag lärt mig på hela denna resa. Jag tänkte om, helt enkelt.

När jag insåg detta då insåg jag att om jag skall lyckas med/i business och serve, då är min idealkund en man i åldern 45 till 55 år, det jag skall jobba med. Helst skall det då vara män som arbetar inom reglerade och akademiker yrken. Men självklart gäller det alla män och även kvinnor i denna åldersgrupp som vill göra förändring.

Jag kommer nu fortsätta vidare i mitt arbete att skappa en stabil grund och du kommer få läsa mer av detta i nya poster som kommer. Så länge skickar jag med dig bilden här under. Walk with love.

Kram /ZitaZoo

"Someone out there needs a lighthouse like you to show up in their lives. Don't be afraid to let that light shine bright."

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer