Om jag blir tyst. Då skall du börja lyssna! SLUT PÅ ALLT! Ja varför inte.

Jag undrar. Bara undrar. Varför? Nu skulle jag kunna skylla ifrån mig till max. Men jag tänker inte göra det. Istället tar jag som alltid på mig allt själv. För hade jag inte gjort en massa saker så hade det inte blivit så här. Tex, gift mig, varit blind, sagt ifrån tidigare, varit blåögd osv….

Men nu är det så här så jag undrar varför? Jag orlkart inte mer nu. Nu är det stopp i kropp och själ. Nu är det dags att kasta in min handuk. Ja så är det… Så varför.

Ärligt ingen kommer sakna mig ändå. Jag har inget värde så vad spelar det för roll. Nu skulle jag vilja vara den starka ni känner. Ja ni är inte många men ni är bäst. Ni 4 som finns där. Utan er hade det varit slut för länge sen.

Så jag undrar varför? Varför skall jag finnas. För det är liksom inget kvar i mig som får mig att tro på framtiden. Han vann, ja ni vet vem jag menar. Han vann. Så låt han ha sin vinst så kan han förklara för barnen sen varför.

Jag vet varför. Jag är så trött i kroppen, i själen. En runda till nej det är för mycket.

Så varför? Jag har alltid sagt att när jag blir tyst skall man börja lyssna. Jag har börjat blivit tyst även till dom som brukar få mina sms. För jag orkar inte. Jag stirrar på tv i datorn, jag stirrar i taket och jag har 0 ork att få kroppen ditt den skall, så jag ligger kvar och tanken kommer Varför.

Barnen säger du nu. Men dom är placerade och jag kan inte åka någonstans. Jag har förböverligen inte ens ett boende. Jag är hemlös och snart inte tak över huvudet. Hur skall jag ta mig fram???

Min elstol behöver ström för att ta sig fram. Men jag är snart utan ström och tak över huvudet. Vad skall jag göra för att få hjälp. Ingen har svarat på det än… Så jag vet inte. Nu säger du. Vänta skall du se att du får hjälp.

Oj då vet du inte mycket om svenska välfärdssystemet, det hör jag. Nu har jag tyvärr ingen ork kvar. Det tog slut när jag fick veta att den kommun jag är skriven i inte tror jag är funktionshindrad.

För han du vet vem säger så…. Dom tror honom. Ja han vann. Så jag undrar varför?

Jag orkar inte mer och nu är jag tyst. För jag orkar och kan inte mer. Min kropp är slut.

Gillar

https://nouwcdn.com/v301/u/26/1336026/277/202206050847213437.jpg