Öppnar du dina presenter för tidigt? Tjuvstart...

#Tjuvstart - #Nouw30daychallenge

Ett bra sätt att få in rutin

Att tömma utkastet i bloggen med att göra färdigt.

Vadå tjuvstart? Nouw skall ju ha en ny challenge med början de 2 Januari, jag behöver komma i kap mig. På det har jag börjat se över allt jag har i utkast bakom kulisserna här på bloggen och ser att jag har massa jag aldrig gjort färdigt. Så blandat med jul och allt annat som händer just nu så skriver jag klart allt i utkast och tjuvstartar #Nouw30daychallenge.

Jag har inflammation i kroppen igen. Det är den tiden på året då kroppen inte vill hänga med mig alls. Så allt jag gör just nu är att fokusera. Detta har varit svårt sista tiden då mycket händer och har hänt.

Jag insåg här om dagen att det finns mycket jag länge önskat som jag nu mer inte önskar och jag har börjat ta nästa steg i min egen personliga resa.

I ett av dom kommande inläggen som väntar i utkast, att bli helt klart släppas ut. Skriver jag om det jag kallar "Jag Önskar Du Vill Bli Min Vän". En tag/kategori jag använt dom sista 6-7 åren i alla bloggar jag skrivit både här och på min gamla blogg som nu mer är nertagen. Livet ändras och ibland kommer man till många klarheter. Det är då man kan behöva gå vidare och byta väg... Som sagt mer om det i senare inlägg.

Som jag skrev mycket händer just nu.

I måndags börjar den stora Webbkonferens utbildnings konferens jag nu går på. Denna gång är den helt digital och är 5 dagar mellan 5-6 timmar per kväll (USA dagtid) "Start At The Top - Pivot Point" med Industry Rockstar. En skönt team av människor som är jätte duktiga på Business och Profet speaking.

Mycket att lära, påminna sig om och ta in. Framför allt har det varit mycket Clarity - Klarhet. Att äntligen få massa bitar på plats, sånt jag länge funderat på och inte kunnat förklara. I går kväll så kom jag till en stor sån sak. Denna kommer att få det att falla på plats en gång för alla. Detta är jag helt säker på. Som jag brukar säja till den underbara man som kör mig när jag skall åka någonstans. -Inget ont som inte har något gott med sig.

Universum ger och tar. Det är inte alltid vi begriper men ibland så får man bara åka med och tänka det var säkert så det skulle vara.

Bilder, film och text har varit mitt liv jätte länge. Allt började för ca 14 år sen med att jag inte hade en kamera. Så jag började leta ställen där jag kunde få bilder gratis på nätet.

Sen fortsatte detta med ett intresse som tog mig till massa roliga lärdomar och nu mer med ett jätte stort bild och film bibliotek av både licens bilder, film och bilder, film jag och min bästa vän som jag är gift med tagit.

Nu är det dags att öppna detta bibliotek och dela det i både på mina sidor i digital scrapbooking men också i utskrifter jag kommer sälja och en eller annan web visdoms utbildning med lätta knep och trix hur du får dina bilder som du vill eller bilder du hittar på nätet.

Men du glöm inte att skaffa licens på dessa bilder så du inte får © i mot dig.

Mer om detta längre fram. Det blir nog en del video kunskap i 2021:s tablå med.

Nu är det dags att börja runda av och snart är det dags för kvällens runda vid utbildningsbordet...

Universum var det, undra bara... I går besökte jag ett köpcentrum i södra Stockholms län. Där gick jag nästan in i en person jag gärna hade hälsat på. Men jag våga inte. För tro mig jag kan också vara blyg. Har i många år (6-7 år) undrat när jag skall bli presenterad för denna kvinna. Men den som skulle kunna det har aldrig gjort det. Synd. Jag har förstått att hon är en duktig i sitt yrke. Ja en dag kanske jag vågar hälsa och kanske till och med får äran att bli presenterad.

Men om du som skulle kunna presentera mig, en blink kommer här, du har en snygg fru...😜

Sist men inte minst. Advokaten barnen hade blivit tilldelade i senast rättegången sa -Du kan säkert fixa både ekonomi och boende på 6 månader. Hon började hela sitt slut prat med att sänka mig. Sen kom hon på sig i diskrimineringens värld så då var jag plötsligt bra igen..... Intressant kvinna det där... Hon är dessutom känd att vara en bra gammal advokat... Men jag vet inte om jag håller med längre.... Som alltid får ni inga namn då jag anser att man inte gör så...

Här och nu tar jag det som en utmaning och sätter i gång. 6 Månader var det...

Här under är lite nya bilder jag tagit med min förtidiga f-present jag precis fått.

Flöj mig på Instagram
Följ mig på Instagram
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer