Osäkerheten man ser men säkerheten man väljer bort.

Ibland i livet så kan man känna sig säker på saker och ting. Så säker att man inte ser hur det egentligen är. Du vet när man bestämt sig för något, du vet riktigt bestämt sig för något.

Men så kommer den händelsen då man skulle, MEN det blev inte så där man bestämt. För istället knackade osäkerheten på din axel och du såg den i ansiktet och blixtsnabbt bestämde du dig för att det inte var en bra ide.

Vad sa osäkerheten till dig när den titta dig i ansiktet? Sa den något över huvud taget eller titta den på dig så där utmanande så du bara kände i hela dig att detta var en dålig ide. För om du gör det då kanske... Ja vad kanske är det, du är löjlig eller du kanske blir generad. Finns det något så hemskt som att bli just det generad? För du kanske den/dom som ser dig tycker si eller så osv.

Har du tänkt på att om du blir generad så är du sann i dig.

Du är vackrast när du är sann i dig, glöm inte det.

Jag tror att om vi alla vågar vara oss själva då kan vi älska oss själva med en större ärlighet. I den ärligheten kan vi sen älska våra nära och kära eller den där hemliga kärleken du inte vågar nämna på ett mycket djupare plan.

Jag tror att då kan vi också gå vidare till andra saker i livet på ett mycket enklare plan. Än om vi bär på massa tungt i ryggsäck vi egentligen inte vill ha.

Så är det i mitt liv just nu. Jag har hållit på tömma den ryggsäcken länge nu. Men visa saker är svårare än andra.

Idag fick jag en sak till som jag kunde plocka ur ryggsäcken. Det är den mest ro givna sak man kan göra att ta bort the clutter från sitt mentala jag.

Att inse att man istället lärt sig något på allt och säja förlåt om jag kanske klev över gränsen och förlåt till mig själv för att jag inte såg, hörde och insåg att mina rädslor kom i vägen. Att visa sin Gratitude (tacksamhet) är otroligt skönt.

Jag har dom senaste åren (med några korta uppehåll) mediterat. En underbar konst som ger hela sinnet lugn och ro. Detta lärde jag mig redan som tonåring. På den tiden i mitten på 80-talet så var sånt tabu. Då var man en sån där konstig typ som håll på med Mumbo jumbo (slå upp det om du inte vet vad det betyder rätt rolig läsning).

Jag är inte religiös men jag tror på Universum och jag tror på att allt händer av en anledning, jag tror att om det är något universum vill att vi skall lära, se, höra så dras vi tillbaka till saker ända tills vi uppnått något av detta.

Att meditera och göra en priming på morgonen precis när jag gått upp, kan få en hel dag att bli underbar. För då sätter jag dagens fokus och kan med lugn i kropp och själ må bättre. Då kan jag också kanalisera min sorg jag till och från har på ett mer kontrollerat sätt. Med det menar jag att jag kan ta mig tillbaka till en glad och energi positiv miljö snabbare.

En sån där sak jag inte ofta gör men kan om jag känner det är rätt är att göra en meditation med en annan människa. Där jag pratar och du känner. Dock är jag från grunden utbildad (nu berättar jag något du inte vet om mig) att göra detta med sex och samlevnad som grund sättning. Detta är också anledningen till varför jag inte är rädd eller tycker det är genant att prata om just såna saker. När jag var i 20 års åldern brukade jag föreläsa i skolor för högstadieelever om just sex och samlevnad...

Jag har idag haft ett samtal med min rums kamrat (snart fd man) till lika mina barns pappa. Jag skall ta bort internet mom ordet från min tillvaro. För just nu känns det inte rätt. Så det kommer försvinna för en tid framåt.

Nu är det dags att sova och hämta ny krafter. Är lite seg efter ca 60 timmar av UPW.

Ja jag vet att några av er väntar på att få läsa om det. Det kommer men först måste jag smälta och sätta fokus på allt vi gjorde. En sak kommer här. Släpp dina rädslor och programmera om dig själv så kommer livet att kännas lättare att göra, vad du än gör.


Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer