Övning ger färdighet eller?

Att lära, träna och ge mer. Är den väg jag valt. Give, Give, Give. Kammarätten börjar närma sig. Jag är inte nervös men jag börjar bli så där skärpt och allt handlar om att fockusera just nu. Lära, fockusera och inte distraheras av onödiga saker som stör mitt fockus.. Ledsenheten kommer och går men ju mer jag gör ju minder har jag tid att vara ledsen. Så just nu går mitt liv i 260km/h så kommer det nog vara ett tag framöver känner jag.

En av dom saker jag tidigt kom på efter jag lämnat sjukhuset efter min GBS var att ju mer jag sysselsätter mig med ju enklare blev livet. Har länge haft ett hemligt mål så jag nu börjar se inom en inte för lång framtid. Denna skall jag helt göra för mig.

Min man har snuddat vid det ett tag med ord som, du borde kanske göra det eller det andra. MM har jag svarat. När jag häromdagen prövade i ensamhet göra det, så kunde jag. Insåg då att det finns alltid en möjlighet till att göra det, jag vill.

Nu krävs det bara massor av träning. Det gör jag nu varje dag. En dag skall jag med stolthet visa vad det är.

Nu tillbaka till dagens göror. Att göra såna där saker som tex att borsta håret själv när man inte har 100% funktion i armar och händer är en sån övning jag sista månaderna övet på. Sista 10 gångerna har jag klarat det själv. Så idag skall jag klara det igen.

Med hår ner till rumpan så kan det vara kämpigt. men det skall gå. Så med en massa kämp och skall klara så bler det nu 1-2 timmars träning för armar och händer att borsta ut håret.

Just det studion för film inspelningen är uppsatt se bild. Har även en stor green screen att använda om det behövs....

Till mina kids saknar er massor....

Har du någon låt som kan få dig att känna dig alldeles. Mmm ja du vet...

Dansa salsa till denna och se vad du känner......

Here and now, I give you my dream.

I want to live to serve.

I always know I will and I was meant to, so now I'm going to.

The Secret To Living Is Giving.

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer