Smärta, kärlek och mycket energi. JA det kommer att bli bättre från och med nu.

En gång till.

Undrar bara hur många j***a gånger jag har sagt det,

och gör det om och om igen?

Jag önskar att jag var tillräckligt bra, om jag bara kunde få dig att se, höra och känna. Men verkligheten är inte så. Föreställ dig dom perfektaste minnena, spridd ut dom på golvet som bilder från en semester. Föreställ dig att tårarna rinner ovavbrutet. Höra din röst i telefonen. Sorry kan inte längre hålla det inom mig. Kan inte bekämpa det längre. Så det måste få ett slut.
Undrar om du någonsin kommer att tänka på mig som jag gör på dig. Vill inte att du stanna här i mitt minne längre. Vill inte minnas dina fina ord, ditt fina ansikte, din långa gestalt. Vill inte se, höra, känna eller förstå det du en gång sa. Vill bara glömma och se framåt. Måste säja hej då. Vill inte somna ikväll och vakna till första tanken du. Vill lägga det åt sidan och bli mig utan påminnelse om dig, längtan efter något som aldrig kommer hända.

Fortsätt gå, ja fortsätt gå. Gör allt om och om igen. Du känner till verkligheten och du vet vad du ska göra. Så gör det och fortsätt gå. Du tog idag steg ett så ta steg två och fortsätt gå. Allt det säjer jag till mig själv.

FRIGÖR KRAFTEN INOM DIG

Kom ihåg att ingen kan dömma dig, glöm dom som hatar. Dom är inget att bry sig om. Någonstans där ute finns den, ja den, som kommer älska dig och mig. Kanske inte den du tror. Den du tror du älskar. Men ärligt vilken värld tror du vi lever i, med 7,8 miljarder människor så finns där någon. Leta inte bli du, var du och fortsätt lära, utvecklas och tro. Tro på det du finner är bäst. Tro på det du känner är rätt.

Var du, så är ja jag. Och längs vägen hittar vi det vi letar efter.

För dig är jag så länge känt kärlek för, jag önskar dig det bästa i livet. Snart är det dags för mig att ta nästa steg.
Att alltid känna sorg över något man inte kan nå, få eller tro på det är inget jag kan leva på.
Om jag måste leva så vill jag göra det i den i skyline jag drömmer om. Där kan jag se ut och se en hel värld och skapa mitt liv så bra som bara möjligt.

Göra bra minnen så att jag mår bra och kan finnas där för andra så som jag önskar.

Dagen mina barn när är tillräckligt stora för att bestämma själv. Så väntar jag där så dom kan kommade hem, till en kärleksful och glad tillvaro av bra mående.

Kärlek, Kärlek, Kärlek.

Tack och förlåt till min bästa vän som verkligen stod upp för mig igår. När jag äntligen vågade tala om mina känslor helt ärligt och fullständigt, känslor jag haft i ca 8 år. Känslor jag gömt, inte vågat utala, varit rädd för. Känslor jag inte vill ha. Inte vågat visa. Känslor jag önskat aldrig kommit till mig. Du vännen Rock glöm inte det.

I 15 år har vi vandrat tillsammans samma väg. 3 underbara barn har vi skapat. Nu är det dags att ta köra den sista vägen tillsammans, innan vi skiljs åt, och gör våra egna väg val.

Vi lovad varann att föja Tonys råd att göra hans relationsutlidning. Vi börja och hade två val. Tillsammans valde vi att slutföra med att skiljas åt som vänner. Det var ett gemensamt beslut och det känns underbart.

Så nu kör vi. Tårar är oki, känslor är oki. Ärlighet är bäst.

"I like girls, I like guys. I like to eat the pussy then again I like to ride. Yeah, I love kissing on girls and then I put the dick inside. I'm bisexual bitch and I ain't got nothing to hide" from the song "Bisexual Anthem" - Domo Wilson
If you have them both at some time and big boobs I LOVE it. YES, this is me and I am proud of me.

Kram vart du än må vara./ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer