Sometimes you get a bitch slap and wake up! What happens now?

Idag kunde jag inte låta bli....

Jag sa jo du, till han jag bor i samma lägenhet som. -Jag skall börja röka igen efter 19 år som rökfri...

DJÄVLAR (sorry my bad manner...) har aldrig fått en sån hård tillsägelse någon gång.... Han svara -Ska du fan inte. Ni som känner honom vet att han inte har dåligt språk.... Så som jag har när jag blir upprörd över något....

NOPP jag skall inte börja röka igen. Never ever det luktar illa. Å tänk dom som röker dom luktar illa. BLÄÄÄÄÄÄ.

Till något annat. Idag slog det ner som värsta bitch slap(en) Jag drevlar ju alltid om universums krafter hit och dit. Med allt har en mening och ser vi den inte så blir vi varse om det på ett eller annat sätt.

Visste du att vi får inte det vi vill ha. Vi får det vi måste ha. Så det jag vill ha behöver inte vara det jag skall ha. För det jag måste ha är det jag kommer få. För att nå till dit vi måste så behöver vi - "You MUST RAISE Your STANDARDS"

Men om vi inte får det vi vill ha. Utan det vi måste ha.

Hur blir det i relation till min verklighet just nu?

Om du läste i inläget som heter "Orden som gör ont. Vänder vi på dom så blir dom lärdomar." förra veckan skrev jag så här:

"I rätten igår så hade socialtjänsten använt min blogg och ett av inläggen som motbevis mot mig. Men ärligt.. ja dom orden dom sa gjorde ont. Men vad sa orden egentligen. Lätt dom sa min blogg är farlig för tänk om jag talar om förr mina barn vad deras historia är egentligen här i bloggen än dom lögner dom trycker i ungarna idag..."

Om jag får det jag måste ha och försöker ta bort detta då kommer det på alla sätt ge mig det igen och igen till jag använder det för att jag måste. Det jag inte måste ha kommer fortsätta att inte finnas där. En till viktig sak i allt detta om vi inte lär oss det universum tycker vi skall då kommer den att påminna oss om att vi måste lära. Ända till vi lärt oss det vi skall. Så det jag försökt att ta bort i mitt liv är något jag inte kan ta bort för det är ett sånt där måste.

Gilla och ta ett steg till. På det hela så är det ett måste att berätta min version och hur mycket jag än försökt att ta bort och skjuta upp det så kastas det på mig hela tiden.

Min fråga är då. Hur många gånger skall jag strunta i alla dessa tecken och gå åt ett annat håll för att igen och igen bli tillbaka kastad.

Här och nu det är bara se det, göra det och låta måstena vara och ta dom som dom är, så kommer jag ditt jag skall.

Insåg idag på FT-mötet att detta är ett viktigt budskap och att den stora rädsla "man" besitter i att jag skall berätta min version är större än jag någonsin trott.

Så att falla tillbaka i sorgens tecken är inte något jag bör göra. För det jag vill ha är inte det jag skall ha det är ett av mina måsten. Mitt största måste är den grund styrka jag besitter. Som ingen utom en person hittills kunnat rucka på. Och den personen är ett av mina måsten.

Gilla läget och sluta ta bort det viktigaste i ditt liv. Lev med det, kom över det. Ta imott det måstet, för du vet att du behöver det.

Sen sa jag till mig själv. Förbannade kvinna du är snart 50 bast och du vet vad du vill. Så gör det och ta dina måsten och använd dig av dom så du når dit du skall.

Efter FT-mötet så var jag först irriterad. Men insåg sen att jag måste ta bort mitt största mönster, att ta bort mina måsten.

Så gå för fasiken ut och var den starka du kvinna du är ZitaZoo......

Så svaret blir alltså Ja du får fälja min fortsatta resa och jag är som alltid av stål för det är ett av mina måsten. Även fast jag många gånger önskar att jag kunde få vara silke...

Stål är det som berättar min version och tar mig in i framtiden....

Kram vart du än må vara /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer