Spärren alla borde ha och se. Spärren jag borde träna på mer.

När jag blir arg...

Så är det oftast på mig själv. Varför? Enkelt för jag borde se, höra och förstå.

Grundstommen i kommunikation är förståelse och för att förstå måste man inhämta kunskap. Då kan man kommunicera på ett vettigt sätt.

När jag inser att jag trångsynt inte gjort detta då blir jag arg på mig själv. Då har jag varit dum nog att inte ta andra på allvar och jag tar åt mig åt att jag inte såg, var tillräckligt lyhörd och förstod bättre.

När jag bakar gör jag det för mig.

INTE för dig. För du är min bästa vän och du är värd det bästa. Men om jag skall klara av att inte vara kär i dig då måste jag ge mig själv svängrum. Om jag skall kunna ge dig det jag tycker du är värd måste jag bli stark igen. Annars går det inte. Jag kommer inte gå eller strunta i dig men jag kommer jobba hårdare för att bli stark igen. Annars gör det för ont i mig. Jag kommer jobba hårdare för att komma bort från det som retar mig mest, det vet du vad det är. Men jag är inte stål jag är en kvinna med känslor som just nu gör ont. Så ge mig lite tid att bli stark igen.

Jag är inte arg på dig jag är arg på mig själv fför att jag inte ser, för att jag är blind, för att jag kärade ner mig när jag redan visste svaret. Det är jag arg på. Ge mig lite tid. Jag har sagt det förut jag kommer inte gå. Jag kommer fortsätta vara den där envisa kvinnan som tar plats.

Musik och texter är det bästa jag vet.

Do you remember
Standing on the shore,
Head in the clouds,
Your pockets filled with dreams
Bound for glory
On the seven seas of life,
But, the ocean is deeper than it seems
The wind was with you
When you left on the morning tide,
You set your sail for an island in the sun,
On the horizon, dark clouds up ahead,
For the storm has just begun
Take me with you,
Take me far away,
Lead me to the distant shore

en bit av Texten Sailing Ships - Whitesnake

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer