Stål med järn villja och envis gång framåt.

Då kör vi. Gör om, gör rätt heter det. Ta din väg framåt och stanna inte vid gå. Utan gå på ovasätt vilka tår du går på. Inte ett koncept jag lovordar. Men det är det konseptet jag i så många år HÅRT fått lära mig och vägrat använda. Nu har jag längre inget val. MEN det kommer krävas en del runt om kring för att jag skall klara detta.

Lugnet och roet jag letade efter var inte till för MIG JUST nu. Insåg igår att lögnerna blir mer vulgära och större från dom som ansvarar för mina barn. Varje gång jag pratat med mina älsklingar så är där ännu mer lögner, misstro och nu mer påhopp. Det krävs en del sanningar att få dessa lögner att vändas på. Det krävs ännu mer tålamod ännu mer segrar i min väg av utveckling. I förmiddags fick jag en sån. Seger som fick mig att må så gott. Dom får en att inse att Karman personen under mig lärde mig som personen själv missbrukar kommer tillbaka på alla sätt och viss.

Det visar att det samtal jag hade med mitt Bs här om dagen när jag delade en stor insikt gav resultat. Det visar att jag fortsätter och göra det jag skall. MEN med lite korrigeringar och tron ökar ännu mer på att ärlighet varar längst.

Med bara 13 dagar kvar till UPW så har jag redan kommit super långt. Med bara 12 dagar kvar till Pitbull konsert, den jag bara ser så mycket fram emot. Det är så mycket goda minnen och glädje som finnas på världskartan just nu. Idag känner jag den största grattitud mot den glädje jag känner, den enorma tro på att universum kommer finnas där nu när jag behöver. Meditationen jag nu gör är så underbar. Den ger kraft åt allt. Kärlek, sex och en massa goda minnen skapas och poppar upp i bygget av content creation jag nu gör... Jisses när man hör sin minsta prata som 2, 3, 4 åring jisses så glädjen poppar upp när man hör sin älsta som 12, 13 åring skratta och mår bara för bäst. Att gå igenom alla bilder och film vi har på hela vårat liv med barnen som små ända till dom försvann det kan skpa en YouTube kanal i minst 1 år framåt... Jisses glömde nästan att den finns redan ZloggZ heter den....

Musik byggas av glädje, Musik byggs av goda minnen. Musik bygger dig till positivitet och energin skapas med så mycket power så sluta för fasiken och spela dessa negativa toner och skapa glädje. För utan glädje kommer du ingenstans. Å sluta umgås med samma dåliga negativa inte karma skapande person. Tro mig den kommer sänka dig till avgrund den dagen hans pinne inte får vad den vill ha. Men du gör som du vill.

Sist men inte minnst lägg inte ner energi på mig för jag läger inte ner energi på dig.... Men om du vill att jag skall lägga ner energi på dig då bör du tala om det för mig, För då hjälper jag dig så du blir du och inte något annat än du.

Mitt val att inte trampa på tår, mitt val att hjälpa, mitt val att vara ärlig det kvarstår.

MITT VAL ATT GÖRA DET JAG TROR PÅ DET ÄR ÄNNU STARKARE IDAG EFTER SÄTT DET JAG I FÖRMIDDAGS SÅG.

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer