Tävla eller inte!

En sån där sak som kan få igång mig är att börja tävla i tysthet. Ja, jag är en tävlingsmänniska.

Dock är det få jag hittar jag vill tävla mot. Men ibland kan man hitta det och då är det bara köra!

DOCK är jag aldrig någonsin på humör för att tala om för andra vem eller vad jag tävlar mot. För hur du än vrider och vänder på det så är det min tävling och bara min. Vinsten är att jag får massa gjort.


Hur vi än vrider och vänder på allt så kommer vi alla alltid att försöka bli bättre på det vi gillar mitt svart vita sätt är enkelt. ATT vara ärlig men tyvärr kräver min omgivning (inte mina närmaste) att den ärligheten förblir tystad. Här är lägget bara att gilla tror dom.

Nopp jag gillar inte det så jag pumpar nu upp mina ord och handlingar och visar vad jag vill och kan. Mina mål är skrivna och jag SKALL lyckas. Så enkelt är det. Om det nu skall ta fler timmar än dygnet har så då gör jag det!


Alla är vi olika men ändå så lika. Vi ser olika ut, vi tänker olika och vi fungerar olika. Men vi är alla lika på ett sätt, det absolut största sätt man kan tänka sig. Vi är människor och detta gör oss alla till LIKA, oavsett vi vill eller inte!

Med detta sagt så kommer här en stor utmaning från mig själv till mig själv. Jag är och förblir en människa dock har jag inte ben som funkar så jag använder rullstol. I nästan 1½ år har jag suttit instängd på ett eller rättare sagt två hotell, utan hjälp med både det ena och det andra. Vi alltså jag och min familj är papperslösa födda svenska medborgare med endast personnr.

MEN utan en mantalsskrivning i vårat avlånga land så har man inga som helst rättigheter enligt svensk lag. MEN igen man har ÄNNU mer skyldigheter än vanligt! Allt detta har resulterat i massa kränkningar och diskriminering på alla sätt och vis av mig som funktionshindrad men även mina 4 barn och min man. Detta har resulterat i att vi har DO anmält allt detta.

Jag och min familj pga. allt detta har inte så mycket pengar HÄR BLIR DET FARLIGT tänker du nu! NOPP jag skall inte tiga pengar. MEN jag skall fortsätta berätta vad jag vill få sagt. Jo som jag sa vi har inte så mycket pengar men det lilla vi har försöker vi få till allt som skall vara och behövs. Detta är då inte alltid så lätt.

December är på väg och detta betyder i min och min familjs värld 3 födelsedagar, jul och nyår. JISSES detta kostar pengar. Men som alltid så är det bara börja tidigt och förbereda!


Allt vad vi går igenom och allt som vi gått igenom kommer jag skriva, vlogga, poda och goanimat om. Men lite i taget och en del kommer jag också ta betalt för inte för att det är kul utan för att det kommer en dag i snar framtid då jag blir utförsäkrad och min fråga är hur skall en 46 årig funktionshindrad 4 barns mamma som varit sjukpensionär i ca 10 år få ett jobb.

Jag är dock en pionjär fick jag höra idag, så jag står på och gör det jag alltid gjort skapar en väg till alla som vill på egen hand!

Jag vill och även fast just detta inlägg handla om mig så vill jag helst av allt hjälpa och finnas för dig och alla som behöver. Det är mitt stora intresse att finnas, hjälpa om så behövs och att finnas till.

Besök gärna mina andra sidor så kan du få lite mer till livs än på bara denna sida.

Jag har två motton. ”Något för alla” är mitt första. Och det andra är ”Alla kan, tar bara olika lång tid att lära och utföra”

Kram vart du än må vara!

/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer