Texterna blir frågor som kommer om och om igen. - Pain Or Pleasure!?

Då...

I hela mitt liv har en skugga vilat över mig. Hur långt eller snabbt jag än springer följer den efter. Länge har jag tänkt jag kommer aldrig bli fri från den.

Tills dagen kom när jag insåg att skuggan var jag själv. Skuggan var en rädd jag som sökte tröst, bekräftelse och kärlek. Hur jag än sprang så hitta jag inget av det och allt blev till katastrof. För hur snabbt jag än var så var skuggan snabbare. Likt en orkan så tog den allt i sin väg.

Dagen när mitt "trash hold" blev för fullt då spydde jag på allt. Den dagen då hata jag hela världen. Den dagen bestämde jag att jag skulle lära mig att älska mig själv.

Tänk dig att du tittar på en film där texterna kommer i snabb takt mot dig och dom tar aldrig slut. Efter en stund börjar du känna dig väldigt irriterad på dom och vill helst stänga av. Men du kan inte. Texterna blir frågor som kommer om och om igen, för varje varv dom poppar upp kommer en ny fråga och du står där med inga svar alls.

Helt plötsligt så är du i ett tomt inte av ingenting med moln som är frågor. Vissa frågor för med sig regn, blåst och orkan. Vissa dom för med sig solen med värme varmare än du någonsin kan tänka dig. Vissa frågor är så dimmiga att du inget ser men alla frågor är en del av den rädsla du känner inför olika saker.

Den enda vän eller ovän om du så vill, du har här är skuggan som aldrig sluta följa dig.

Men hur svårt det än är blir du mer och mer säker på att detta skall du klara av. Detta har bara ett men. DU MÅSTE VARA ÄRLIG MOT DIG SJÄLV OCH ANDRA.


Du vet innerst inne att denna ärlighet har ett pris.

---

Men du frågar dig själv vilket är bäst pain or pleasure?

---

Vad är pain or pleasure i frågor vi ställer oss?

---

Nu...

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer