Vad tycker du om Älgar?

Djur och natur. jag älskar dom båda. Djur för mig är allt. Men jag vet att det gör inte alla.

Älgar är min nordiska favorit. MEN alla tycker inte så.

Jag har en vän som inte gillar älgar för hon är livrädd för dom. Jag är inte rädd men har en hel massa respekt och skulle inte själv i min rullstol vilja möta en stor älg.

Dock är dom ju bäst i sin skrid i skogen med sin frihet. Nu undrar jag vad tycker du?

Vad tycker du om Älgar?

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Tänkte precis skriva att jag är uppvuxen med älgar, och denna bild du har är på just mina älgar i Dalarna! Mina föräldrar äger långshyttans älgpark och jag kände igen både älgarna. matståndet som min pappa byggt, samt badkaret där dom får färskt vatten varje dag och den lilla gröna för att kalvarna ska kunna få mat som inte når upp till dom stora!
nouw.com/artibus
ZitaZoo
ZitaZoo,
Hej @artibus Så kul att du känner igen era fina älgar. Det va det finaste och roligaste jag gjort denna sommar. En dröm som kom i uppfyllelse. Jag håller just nu på att redigera och sätta ihop alla vloggar och youtube material jag och min man filmat denna sommar. Din pappa visa och och berätta så mycket fint han är super trevlig och duktig så jag fick lära så mycket. Att mata och klappa denna stora hanne som i från min rullstol va så stor va en intressant upplevelse. Det va absolut inte sista gången jag besökte denna fina gård du växte upp med. Tack fina för att du skriver, det värmer mitt hjärta. Hojtar till när vlog och blog kommer ut. Kram i mängder. /ZitaZoo
nouw.com/zitazoo
artibus
artibus,
Tusen tack för dina fina ord! 🌸
nouw.com/artibus