Vågar jag... Vad tror du? Ny Podcast ute..

Färgernas högtid är nu här. Höstens alla färger i diverse härliga former. Kreativitet är det jag älskar mest, det får mig att gå vidare i saknaden av barnen. När hösten kommer så är det skapandet som får mina dagar ljusa och orken att ge mer föds då på nytt.

Just nu gör jag och min bästa vän planering för höst och vinter. Vi har tillsammans byggt vår planering från grunden. Med tankar och funderingar. När detta tagit form, skapade jag med digital scrapbooking material för utskrifter att bygga en egen "design thinking" planeringsjournal.

När vi kommit så långt att vi fått till en varsin pärm, så fick jag en beställning som kan leda till mer än bara det. Så underbart kul att kunna ge så mycket som jag äntligen får.

Att planera upp sitt liv med allt vad det innebär är något jag brinner djup för. Det är en lång process av mycket själv läror och kännedom som vi alla behöver. Om du dessutom får äran att göra denna resa med någon annan så är livet ännu finare.

Allt vi gör leder till att vi lär känna oss själva på sätt vi aldrig för tänkt oss. Bonus i allt detta är att vi lär oss otroligt mycket. Det rockar så underbart.

Ibland glömmer jag vad jag lär, Då...

Måste jag tänka efter och påminna mig om att det jag faktiskt lär ut fungerar och kan få oss alla att leva med ett mindset som förenklar allt vi gör och hur vi tänker och handlar.

Dom gånger jag måste stanna upp och tänka till är när mina egna känslor kommer i vägen och tar över och jag blir för mycket för mitt eget bästa. I detta fall tycker jag om denna underbara så mycket att det blir för mycket. Så jag måste påminna mig själv om att jag måste backa och att denna underbara inte är där jag är i livets cirkel.

Men hoppet är det sista som lämnar oss och jag hoppas. Men jag behöver backa ett tag och stanna där ett tag.

Jag skall ju åka och träffa mina barn så det blir ett bra tillfälle att göra just detta backa några steg. Tro nu inte jag vill det. Men känner att jag måste om inget annat sägs i denna fråga förstås.
Men du glöm inte att du är vackrast i världen och mina känslor är upp och ner , in och ut och lite till pga. just det , du är vackrast i världen...

Men framför allt är du min vän och i eld, vatten, luft och jord så är jag din vän, så backa var det säjer jag till mig själv....

Men jag skulle gärna tagit det ett steg till, när du kom in på förmiddagen och gav mig den där underbara kramen...
Men jag är en fin själ och jag vill inte missta att få vara det så jag måste backa. Fast i min dröm är det något helt annat.
Där i drömmarnas värld vågar jag göra allt det där jag skulle vilja göra tillsammans med dig...
Fast det är ju förstås mina drömmar...
Önskar jag kunde se, höra och förstå...

Vågar jag....

Jag går ofta och tänker vågar jag...
Sen brukar jag tänka "för om jag inte vågar hur skall jag annars få något gjort".

Men sanningen är den att det finns saker jag inte vågar än i dag trots att jag kommit så långt. Skillnaden idag och förut är att jag skulle kunna våga och för eller senare så kommer jag våga.
MEN framför allt jag bryr mig inte längre om ifall inte alla gillar det jag skriver eller gör. Här kopplar jag på dom charm biter jag vet att jag kan och är duktig på.

Allt har sin tid och jag tror att det måste ha det, jag tror att om inte allt får ha sin tid så kommer inget att fungera i sin helhet.

Så tålmodigt gör jag allt i 3 steg och om det behövs 4 steg. Därför måste alltid tålamodet vinna och bli ännu starkare än det tidigare varit, trots att även mina känslor kan bli kantstötta av många saker. Men jag sväljer och tänker alltid kärleken vinner till slut oavsett vad.

Har du tänkt på att kärleken har många ansikten och utryck. Den kan ge dig svar på mycket. Även ge dig många lösningar på saker du aldrig tidigare tänkt dig att använda den till.

Är du förälskad, kär eller känner attraktion till någon...

Känner du att du inte får gehör på detta? Då kommer min fråga bli denna.

Varför vänder du inte på detta och använder känslorna till att ge dig själv kraft och styrka att bli det du vill bli och vara.
Jag gjorde just detta i ganska många år, först utan att veta om det. Ja det är sant, jag visste inte om det för mitt undermedvetna talade hela tiden om för mig att det inte var rätt att känna så. Då vände jag på det och tänkte om denne "hen" bara kunde tycka om det jag gjorde då skulle allt bli bra.

Så fortsatte det i några år och jag lärde mig jätte mycket. När sen den dagen kom när jag inte längre kunde glömma det jag kände för denna "hen", då fattade jag först ingenting, Efter ett tag så insåg jag att jag hade ingen lust till något och all skapar glädje hade dött helt i mitt huvud.

Jag började här fundera på varför. När jag då kom till slutsatsen att allt jag gjort var för att göra "hen" stolt och att "hen" skulle tycka jag var duktig. Här började jag medvetet att skapa och bygga det jag drömmer om.
Men när jag insett allt detta, började jag fundera varför skall "hen" bli stolt. Det är ju jag själv som borde bli stolt över mig själv.

Den dagen jag insåg det började jag leva igen. Den dagen tog jag tag i bitar jag aldrig förr vågat ta tag i. Idag flera månader efter har jag kommit jätte långt.

Jag har insätt att det jag känt i så många år var spegelkärlek, det var ett känsla av mer än jag ville ha, det var en känsla av att inte kunna stå för vem jag var. Varför?

Jag visste inte vem jag var, jag letade men hittade inte den jag ville vara. Jag var försvunnen. Idag är jag här igen och jag är en stolt kvinna med stolta mål och drömmer. Men framför allt är jag en kvinna som tror på att framtiden är det vi gör den till. Vi är bra som vi är och ingen har rätten att säja annat.

Idag kan jag stolt stå upp för den jag vill vara.

Jag heter ZitaZoo, jag är en mamma som bara får vara mamma på internet av många anledningar som en dag kommer att berättas om, men inte just nu.
Jag är en kvinna som om jag själv får välja helst föredrar andra kvinnor, men ni "men" är bra ni också men jag känner väldigt lite attraktion till er just nu.
Jag är en kvinna som älskar att få hjälpa dig att komma till dina drömmars mål.
Jag är en kvinna som älskar att stå för det jag tror på.
Jag är en kvinna som tycker att livet skall levas med den intention att man är den man är.

Det är precis så bra som det är.

Med det sagt här under kommer nästa del i ZitaZoo Live Podcast. Drömmarna - Vågar du?

Kram vart du än är!/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer