Vakna och se. Men ta inte förgivet.

Hur vaknar man och ser, hur tar man inte för givet när man ser det man ser. Finns bara en sak att göra släppa och gå till nästa steg.

Jag hade släppt och mådde bra. men varje gång kommer det tillbaka. Blir tillbaka kastad till det jag försöker fly från. Jag vill inte fly jag vill säja hej då. Varför jo enkelt du är ändå inte intresserad. Men ändå blir jag tillbaka kastad. Jag behöver dig på alla sätt och vis men ändå inte.

Jag behöver dig men inte på det sättet som är nu. Jag behöver dig och det är på ett sätt jag blir varnad för, varje gång. Så jag började följa och såg, hörde. Men jag vågade inte fråga om det jag såg var sant. Men om det jag ser är sant då får det vara. Då lämnar jag det därhän och tar nästa steg till det jag tror på. Vill då dom som du hjälper mig med säja att jag är ett... Vad va det du sa "svin" ja låt dom då sälja det. För det säjer dom redan....

Då är du inte först. Då är du inte alls.

Efter veckans alla saker jag bara inte klarar av så fick jag en till kalldusch som sa vakna för fan... Se, hör och gå dit du skall. Om det jag ser, hör och börjar misstänka är sant då tycker jag synd om den vackra som du har bredvid dig. Mer synd om denne än du kan ana.....

Men jag tänker också på kommentaren "jag känner din bakgård" Jazzå gör du? Men jag börjar förstå din....

Men man skall inte ta förgivet och man skall definitivt inte hoppa på om ingen grund finns så jag hoppas inte det jag ser, hör och misstänker är sant.

För mig själv så är det egentligen bra för om det är sant då kan jag släppa och aldrig mer se tillbaka och göra det jag skall. Tacka för allt du lärt mig och le och säja lycka till men det vill jag inte vara en del i.

Jag har alltid sagt om jag skall förstå då bör man också berätta för mig vad man tycker, tänker och vara ärlig. men den ärlighet jag letar efter den är lika med 0 i detta fallet.

Ja jag är världens ärligaste men jag vill byta ord på det. Att vara äkta eller som det heter på engelska "To be authentic". In that authentic is a pour honor to be honest in the world. (I det äkta är det en heder för att vara ärlig/ast i världen)

Så enkelt är det.

Kram vart du än må vara/ZitaZoo

Glöm inte att man är inte äldre än man känner sig. Omge dig med människor du verkligen tycker om som ger dig något och var ärlig mot dig själv. Då kanske det är enklare att leva ett ärligt liv utan att vara....

Ja är du det som viskas eller inte?

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer