Vardagen är tillbaka. Allt har en anledning...

Hej hur mår du?

Har du tänkt på att den frågan betyder mer än man tror. En fråga som många tar för givet.

Att gå igenom mycket på en och samma gång, betyder mycket olika känslor. Sorgen jag bär kom i går över mig igen. Men denna gång inte på samma sätt som tidigare. För jag var inte längre så ledsen över kärleken och saknaden av saker och ting. Denna gång kom sorgen i en ny skepnad. Vemod över att känna sig låst för att inte få hjälpa, finnas till och kunna ge det jag ser och känner att dom i min närhet behöver.

Men detta kan jag ju jobba på att det skall komma till. Då kunde jag lättare släppa och tänka nya tankar.

Att våga säja nu släpper jag för jag har annat jag måste ta itu med för att nå dit jag skall. Det var så skönt.

Till något annat som går hand i hand med detta. Min yngsta dotter har sen en tid tillbaka börjat tala om för hela världen att hon "måste" få komma hem. I går vid samtal med henne sa hon när hon fick se min nya studion jag fått hjälp att bygga upp här hemma. Där villl jag bo mamma, inte här där jag är nu. Såna kommentarer kommer hela tiden från henne. Ärligt det är jätte svårt att värja sig och vad svarar man när man vet att man inte får svara annat än standars svaret -Älskling du bor bra där du är.

Detta är något jag känner att jag har svårt med. För att låta tillvaron vara färgad över något jag inte tror på. Detta står för all oärlighet jag så hårt kämpar att komma ifrån. I går morse hade jag samtal med socialtjänsten i det närvara familjeterapeft och mitt ombud. Detta samtal skulle handla om familjeterapin och dess fortsättning eller avslut. Men jag satte stopp för detta och istället begärde jag vårdnasdöverflytt.

VARFÖR tänker du nu. Jo det gör jag av 2 anledningar. Barnen behöver lugn och ro. Inte ha en Socialtjänst runt dom som jobbar för socialtjänstens bästa inte barnens.

Jag har aldrig sagt att jag måste vara där 100% av tiden för barnen. Det jag därmot alltid sagt är att jag har hela tiden vetat att Social tjänsten är imot att känna mig, dom är imot att jag syns och hörs och där av är jag farlig. Man behöver inte hata myndigheter för att känna energier. Nej jag hatar dom inte. Därmott förstår jag dom i deras sätt att alltid måste ha rätt.

Helt oki med mig. MEN inte oki att sätta barnen i kläm. Så eftersom jag inte kan få tillbaka dom. Låt för fasiken barnen få lugn och ro och växa upp i den utsedda fina, enligt Social Tjänsten bästa familj i Sverige då.

Detta är något jag känt länge. Barnen behöver få växa upp och bli egna personer utan att känna sig slitna i mellan 2 biologiska föräldrar, 2 familjehems pappor och tjänstemän i form av olika socialsekreterare som bara har sitt eget bästa i tanken.

Låt dom för fasiken få vara barn i frihet. Där för sökte jag om en vårdnadsförflytt. För att jag älskar mina barn helt enkelt och dom behöver lugn och ro inte som nu när dom ber varje gång vi pratar om att få komma hem.

Att inte gå tillbaka till det gamla.

Är i allt jag gör det viktigaste. Att inte skylla på andra utan istället se det som det är och ha Gratitude för allt jag lärt mig. Att få stå för sina värderingar är det som i detta är viktigt.

Att istället för att fastna i negativa saker fråga frågorna man behöver svar på och sen hitta dessa svar. Att låta det ta den tid det tar och sen bygga sin framtid. Att kunna säja detta har jag problem med och tillåta sig själv att säja jag kanske inte känner mig hel, men om jag frågar och sen letar svaren inom mig och runt om mig i min omgivning. Då kan jag komma till en nivå jag trivs på där jag själv kan bygga min framtid. Det är att säja tack till det gamla och omfamna framtiden och säja nu gör vi detta.

Det blir som det blir, när det inte blev som det skulle. Med det blev som det blev ändå!

Kram. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer

Glassmamman,

Du kanske kommer att bli förvånad över hur mycket du ändå är för så många. Det är först när barnen blir stora som de kommer på hur vissa saker var så bra. Vi ser inte själva hur mycket vi faktiskt lyckas med.

hemprodukter.info/glassmaskin-kop-inte-gla
ZitaZoo
ZitaZoo,
Normalt släpper jag inte på kommentarer med länkar i. MEN denna kommentar du ger mig var väldigt viktig känner jag. För du har rätt. När man sitter i det då känner man oftast inte eller ser för den delen häller. Tack fina för du skriver till mig. Kram vart du än är.
nouw.com/zitazoo