Varför väljer vi visa mönster.

Mitt mönster av ta bort mina måsten kommer av min högsta dröm.

Så när kommentaren -jag är tråkig för att jag tycker om att vara hemma och göra inget. (nästan så inte riktigt ordagrant) Då reagerade jag inte med att tycka oj så tråkigt. Min reaktion blev precis det motsatta. Varför?

Min inersta dröm har alltid varit en att älska och bli älskad tillbaka. Villa, bil, jobb och barn. Men framför allt En lugn och ro tillvaro.

MEN min dröm har aldrig funnits på denna världskarta för varje gång jag närmat mig så har jag blivit tillbaka kastad i mitt måstens väg och då någonstans med vägen börja jag leta alternativa drömmar att jobba för.

Jag hittade en sån allternativ dröm. Längst med vägen har det blivit en ännu större dröm och idag ett måste för att kunna komma till mitt störrsta måste "to serve".

Om man inte ser vad man behöver så fastnar man. Tro mig jag vet. Om man är villig att vara ärlig mot sig själv. Om man är villig att lyssna, lära och tro då har man större chans att göra mer. Att göra mer, inte för andra utan för dig själv. Att göra för sig själv det är att ge sig själv lön i förskott kan man säja. Lönen i detta fall är inte pengar utan det är tillförlit och tro på att man faktiskt är bra och att man är precis så man själv vill vara.

Att se sig själv är bästa sättet att se andra. Med det sagt är det inte meningen att man skall jämföra sig med andra eller alltid tävla med andra. Tävla med dig själv istället och våga lämna över till andra när du känner dig klar med det du själv gör.

I mitt liv har jag alltid dragits till människor med positiv attityd. Dessa människorna är dom jag alltid tyckt bäst om. Men inte vågat tro att dom finns kvar när jag vågar öppet tycka, tänka och känna. Såna person finns idag i mitt liv som står kvar fast jag vågat allt detta. Det måste jag vara rädd om.

Att våga vara den man vill vara kan tyckas inte alltid så lätt. Har man då andra element i sitt liv som kanske är motsattsen då ser man ofta inte något annat än just det. Att våga säja att man faktiskt inte vill eller tvärt om vill är jätte viktigt i allt man gör. Ärligheten mot sig själv är det som får oss att må bra, älska oss själva och bara då kan vi orka det motparten vill i samråd med oss själva.

Om förutsättningarna finns då kommer också världen att kännas enklare. Men så fort dom försvinner då kommer allt bli tyngre.

Vissa saker måste vi säja nej till och visa saker måste vi säja ja till. Men då är det super viktigt att vi är ärliga mot oss själa och vår omgivning.

Kram vart du än må vara. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer