Varje gång jag frågar spegeln vem som vackrast är, så får jag svaret -jag 😉

Så vem är då vackrast jag eller spegeln? Det är en sån där fråga som vi nog alla ställer oss många gånger fast då låter den nog ungefär så här. Inte kan jag titta mig i spegeln för vem kan säja att jag är vacker? eller har jag fel...

Varför kan vi så sällan tala om för oss själva att vi är vackra oavsett vad, för vi är ju det. Varför har vi så svårt att ta mot en komplimang med bara ett ända ord TACK!

Varför kan vi inte se oss själva med den goda moralen som talar om för oss själva att vi är presic så vackra, fina och bäst som vi är.

VARFÖR låter vi jante styra så mycket som vi gör!

Ibland blir jag så förundrad på hur (på ett väldigt varmt sätt) andra människor krånglar in sig i stora bomulls meningar som ursäktar diverse ursäkter när dom får en komplimang. Jag kan känna en sån stor ömhet när jag sätter upp fingret vid munnen i en tyst gest att dom inte skall säja mer och då när dom tystnar brukar jag svara. Du det räcker med ett tack, det vet du va?

Kärlekens språk har lika många olika varianter som det finns språk i hela världen.

Om vi skall förstå varandra måste vi tillåta oss att lära känna varandra. Vi behöver tillåta oss att ge oss tid att se, lyssna och lära oss en massa kunskaper om varandra. Om vi vill ha bästa resultat så är den viktigaste ingrediensen, att vi lär känna oss själv så mycket att vi har tid att sätta oss själva åt sidan så mycket vi bara orkar och kan. Ge den vi vill lära känna bästa, mesta utrymmet som möjligt.

Att kommunicera, lära och ge är ofta en större väg till vår egen självkännedom är du kan tänka dig.

När dom få orden för hela världen att ta ett glädje hop...

Du vet ibland i ens liv kan man få höra ord som gör en så glad så man hoppar av glädje. Idag fick jag höra några sådana.

Livet går upp och ner på både gott och ont. Idag går det upp och jag känner att livet just nu sätter sig på plats. Framtiden är just nu en ljus plats och jag är inte rädd att den skall vara tom. Dom orden jag idag fick höra värmde så mycket att jag svävar lite på molnen. Änglarna finns där, dom jag så länge låtit bli att prata om, dom som alltid visat mig vägen till nästa steg. Välkomna tillbaka i mitt medvetande. Nu lever vi livet och mår bäst, finns för dom som behöver och låter kärleken ge oss kraft och mod.

Vågar du hänga med!?

Vågar du låta mig vissa kärlek, glädje och ta kraften från det så du blir starkast i världen. Vågar du tillåta mig att leda vägen framåt? Isåfall kan jag lova en super härlig höst, vinter och framtid då vi tillsammans får vara oss själva i vägen att se framtiden.

Kram vart du än må vara/ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer