Vart börjar man om!

Vart börjar man den del som gör så ont att prata om. Vart börjar man när man behöver få ur sig det så snabbt att man inte kan vänta. Ont det gör ont. Fanns det inte en låt som hette så en gång i tiden. Vart börjar man när man behöver få gå vidare och hitta en plats där man kan känna sig trygg och hemma.


Att skriva har jag inte alltid kunnat. För många år sen trodde jag att lära sig saker var inget för mig då alla sa du kan inte. Men jag älskade att lära. I skolan gick allt för sakta och på ett sätt jag inte förstod så då vart det tråkigt, det vart svart vitt och inget var intressant tänkte jag då.


Att skriva av sig om det man varit med om är svårt, men viktigt och skönt för man får ur sig det. Att komma igång är dock svårt. Skall jag börja i nutid eller dåtid. Alltså gå framåt eller bakåt.


Detta är en fråga jag länge tampats med. Även frågan som hur lägger jag upp det är en svår fråga att knäcka, eller hur långt skall det bli. Allt detta är sånt jag nu måste ta på allvar för detta skall bli något. Vad skall det då bli. En bok? En blogg serie? En film? Ja hur tänker jag detta.


Men hur, var och när är tanken att finnas för mig själv. När är det slut på att serva andra som inte “serve” mig. När hittar man ett liv som man själv är nöjd med.


Vad är livet? Vad är meningen? OCH vad är denna text? Hur gör man allt detta på ett bra sätt? Hur hittar man ett boende? Hur berättar man om ensamheten? Hur berättar man om en situation som känns som döden. Hur?


Men mest hur berättar man om kärleken till den person som inte kan bli min? Den person som jag är så i behov till så det inte kan vara möjligt. En sak lovar jag mig själv för ett bra tag sen och nu är det dags att jag uppfyller det löftet. Jag lovade mig att fixa allt så det behover inte finns. Varför. Jo för den personen behöver få leva sitt liv utan mig omkring sig. Jag har ett koncept som heter "Älska på avstånd" Dags att jag lär ut det tycker ni inte det...


Hur berättar man om den man som i 16 år gjort illa mig så illa att jag nu står på ruinens kant. Men det var ju det han ville eller? Så nu kan du vara nöjd för du fick mig dit till ruinens kant. Hoppas du mår bra i det. Det gör inte jag. Följden blev hemlös, helt ut blotted och inget mer.


Men en sak lovar jag här och nu. När jag tar mig tillbaka, vilket jag kommer att göra förr eller senare, då kommer vår förre grannes ord om karma att komma flygande tillbaka. Tro mig. Jag har tålamod. Fasiken så skönt det kändes att få skriva dessa ord.

Nu till något helt annat. Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag har haft dom 3 bästa lärarna i mitt liv. Och OCH nu är det dags att ta den lärdomen jag därifrån fick och använda den.


Först ut kommer denna. Man skall inte bita den hand som när än! Andren ut kasta inte sten i ett glashus! Med dom två ordspråken och det tredje Life Happens for You, Not to You. Så tar jag nu steget ut till att hitta en framtid så som jag vill ha den på bästa sätt.


Det går. Jag måste lägga upp en planering. Just nu kan jag tacka det underbara forum jag är med i för allt stöd, support, positivitet och glädje som dem ger. Detta forum drivs av Brendon Burchard en av världens största high performance coacher. Han är en stor motivational speaker I Usa och världen. Forumet han och hans underbara team har heter growth day. Ända sen allt jag gick igenom i januari har detta varit min räddning. Varje onsdag finns det live 1-2 timmars live träning i personlig vägledning. Du kan välja att vara med antingen på zoom i bild eller på growthday appen på tel, platta eller dator då tittar man och om man känner kan man vara med och chatta.


I chattarna på båda dessa ställen finns fina människor i teamet som guidar oss genom allt som säljs både i live träningen och chattarna.


Detta forumet har en massa fina saker som tex ett stort planeringsverktyg, ett journalsystem där man kan i privat anda skriva av sig. Du har även fler olika challenges du kan starta din resa med för att komma igång.


Dom människor som hjälper Brendon Burchard att ge oss verktyg att komma dit vi själva väljer är coacher och ikoner som tex. Mel Robbins, Jonathan Fields, Koya Webb, Glo Atanmo, Anthony Trucks, Mel Abraham, Jenna Kutcher och fler därtill. Alla dessa kan du se på onsdagskvällar men inte bara det, Du kan även se dom som redan sänts i ett bibliotek där du själv väljer när du har tid.


Sen finns där ett stort community där man kan posta inlägg och läsa både andra medlemmar och teamets coacher.


Varje dag finns där en podcast från och av Brendon Burchard som han kallar för Your Daily🔥. Sen självklart en massa utbildningar, allt för du skall må bättre.


Ärligt utan detta forum hade jag inte suttit i livet idag. Detta och dom människor som jag dagligen har kontakt med har verkligen visat courage på alla sätt och vis.


Du kan självklart välja att gå med gratis innan du bestämmer dig. Det finns massa fina och goda saker där att göra gratis innan du ger ditt allt för att bygga dig så som du vill vara. Eller bara hålla dig i form så du tar nästa steg till growth i ditt liv.


Här har du en möjlighet att komma dit lite snabbare. https://www.growthday.com/?via=zitazoo


Nu till att göra klart den grund planering jag behöver för att ta mitt nästa steg. Först ut i den är att redigera klart min egen dokumentärfilm som nästan är klar.


Hoppas du mår bra, Kram vart du än må vara. ZitaZoo


Jo en sak till, ett råd. Sätt inte upp för mycket regler om kring dig själv. Då blir livet för inrutat och du trasslar in dig....


Här under finns en video med Brendon Burchard där han lär dig sin underbara Release Meditation Technique.

Du Jag Vi på Facebook

Gillar