Yes, I'd rather hurt than feel nothin' at all

Yes, I'd rather alone than feel nothin' at all

För gör jag det då vet jag att jag kan älska, kan känna känslor och jag vet att jag kan gå vidare. Bli det jag vill bli och göra det jag tror på. Men framför allt vet jag att jag har gjort det jag skulle. Kommit till det breakthrough jag så vel behövde.

Att vara glad är något vi väljer anser jag. Det är något vi tillåter oss själva och tränar på att vara.
Mitt state of mind är något jag jobbar hårt med. Tänker att har jag redskapen att alltid kunna ge mig själv ett bra state of mind, ovavsätt vad så kan jag också hanskas med oförberedda händelser.

Att ha temprament så som jag har betyder inte att jag har rätt att brusa upp i tid och otid. Det är något jag jobbat sten hårt med jätte länge. Jag har dock tagit genvägar lite för mycket och för ofta använt mig av den skyddande ängel jag nu väljer att säja hej då till. Jag har dock lärt så underart mycket på allt detta.

Men mest jag är inte arg eller känner mig sårad. Tvärt om jag är lättad att jag kan ta såna beslut och på det känner jag mig stolt som vågar säja varför jag gör det.

Att våga är det 2021 kommer att handlaom i min värld. Att våga ta ett steg till. Att våga göra detta själv. Att våga låta all min kreativitet föda den inkomst jag så vel behöver. Att våga berätta vad man känner, tycker och tänker, med lugn och en stabil kännsla av tryghet. Att våga släppa taget när man behöver. Att våga utmana sig själv till att gröra mer.

Jag vill tacka för att det finnas bloggverktyg för utan detta skulle jag inte kunna göra allt detta. Eftersom att skriva har blivit min starkaste styrka och den är jag super stolt över. Nu gjorde jag det vågade ge mig själv beröm. JAAAAA det går framåt.

Idag är jag glad. Så underbart.

Ett av mina mål för närmsta framtiden.

"The studio is finished. Tomorrow we start recording the new wisdom e-education I am currently developing. Will probably be a lot of TikTok too, as I use it to practice stand in front of film camera training routine. Will also release a simple TikTok "How do you get more followers and how to use it in your business" e-course soon"

Hej Då!
Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer