Zita eller Cia, det är en princip fråga.

Solen lyser och snön glittrar. Då borde man vara GLAD!!!

Men idag har jag en under grå stenen dag. När inget funkar och den ledsna känslan är genomträngande. Jag borde sätta mig och medetera det brukar hjälpa. Sjunga brukar också hjälpa. Men har inte kommit dit i min värld än.

Jag har fått frågan vad skall vi kalla dig Zita eller Cia många gånger sista tiden. Jag heter Zita brukar jag svara. Men privat för dom som är privata med mig heter jag Cia det jag kallats och hetat hela mitt liv.

Jag skilljer på namnen av en anledning. För om du jobbar och tjänar pengar på mig då är det inte privat. Tex så har jag som funktionshindrad hjälp som är avgörande för att jag skall klara mig. Eller tex familjevården som har hand om mina barn dom jobbar och får betalt då är Det mitt professionella namn som gäller alltså Zita. Medans barnen och deras fina pappor dom bor med då är det Cia för det är privat.

Listan är lång ja dom som är i rätten den 10 feb det är inte privat, medans min man är privat.

Denna princip har jag haft ett tag. Jag inte gillar att ha folk som jobbar och tjänar pengar på mig. Om dom skall det så är jag den som skall betala ingen annan. Dessutom gör det ont när dom man har runt sig är dom man tycker om mest och dom är dom som jobbar och tjänar pengar på en. Så då är det och blev det en princip jag håller sten hårt på.

Skulle du därmot bli min vän och inte jobba och tjäna pengar på mig då är det något helt annat. Då blir det Cia inte Zita.

En sak till om du fortfarande kallar mig Cecilia då bör du tänka om. Jag heter inte det längre. Jag skrev av det namnet från folkbokföringen för många år sen.

Mitt viktigaste beslut någonsin.

Kram vart du än är. /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer