ZitaZoo's kur i mot ensamheten...

Börja med att se denna film här under.

Att bekämpa rädslan för ensamhet är viktigare än vad många tror, och först måste man komma till insikt att man faktiskt är rädd för att vara ensam.

Är du rädd för ensamhet?

Man kan vara ensam på många sätt och vis. Du kan välja att vara ensam, då kan det vara rätt skönt. Du kan vara ensam fast du har någon du bor med, det är en ensamhet du inte väljer själv många gånger.

Sen kan du vara ensam för att du inte har någon annan.

Dom 2 sista är ensamhet du behöver göra något åt. För om du låter bli då kan du hamna i psykisk ohälsa.

Jag är ensam så enkelt är det. Min ensamhet är inget jag själv valt och det är heller inget jag håller tyst om. För jag kom tidigt på att är jag tyst så blir det värre.

Jag är ensam med sorg, skulle man kunna säja och stora helger som jul, påsk, midsommar osv är helger jag oftast blir mer ensam och är ofta ledsen. Allt man önskar då är en hälsning. Men när det inte kommer då blir man ofta ännu ledsnare. Känner du igen dig?

Såg du filmen och förstod du vad Tony Robbins sa?

Detta är mitt sätt att komma förbi min ensamhet. Att ge och ge och ge är ett sätt att finnas för andra så dom kan minska sin ledsamhet över ensamhet. Även om du kanske inte är ensam är det med säkerhet ganska skönt att få se, höra och läsa bra saker.

Även fast du inte är företagare så kan detta vara ett sätt att ge dig själv boost för din hjärna och när du får mycket att göra då hinner man sällan tänka ensamma ledsna tankar. Så som jag igår gjorde i bloggen. För hur det än är så är det lätt att falla tillbaka.

Idag tog jag itu med det och byggde en facebooksida till ZitaZoo.se alltså denna sida. Facebook sidan har samma namn och du är jätte välkommen dit så skall jag försöka ge lite till, så lite till osv.


Mahalo

"Mahalo" is a Hawaiian word meaning thanks, gratitude, admiration, praise, esteem, regards, or respects.

I min värld är det jätte viktigt att visa gratitude och ge mer. För när jag gör det mår jag bra och då vet jag att livet fortsätter att vara för mig och inte med mig. "Life Happens for You, Not to You"

Så min väg fortsätter för att en dag åka till landet jag drömmer om. När det gäller kärlek i min värld så är det dumt att börja älska någon man ändå inte kan få har jag så länge sagt. Så idag är jag grateful för att jag kan älska. Jag är grateful för att jag får älska. För med den känslan kan jag så mycket mer. Då får jag ge och ge lite till.

Klicka på ZitaZoo bilden så kommer du till Facebook sidan

ZitaZoo.Se på Facebook

Kram /ZitaZoo

Du Jag Vi på Facebook

Gillar

Kommentarer